Fler cyklister


Här lägger jag upp länkar till andra bloggar och sidor som har med cykling (mm) att göra. Saknas din eller någon du tycker passar in? Kommentera nedan!

Rundtramp - Lund-Mö-kollega som jag borde mött på cykelbanan ett antal gånger eftersom vi bor byter boende- och jobbstad varje morgon :)

Cykla varje dag - Go gubbe som pendlar på en ö - elcykel och mountainbike i skön mix :)

Liv utan bil - familjen som löper hela linan ut. En riktig inspirationskälla, precis så skulle jag vilja att min familj fungerade. Vem vet - en vacker dag kanske!

På två hjul - Marcus bloggar på Sydsvenskan, cykelintresserad och -engagerad på alla möjliga plan. Allt från cykelrenovering till politikerpåverkan. Minst "delskyldig" till att jag själv gick från idé till handling och blev Malmö-Lund-pendlare.

Cykelpendlare - cyklar, twittrar och bloggar från Göteborg! Mkt engagerad cykelpendlare och väldigt matnyttig blogg med massor av bra länkar. Och när vi ändå är i Göteborg:

Gbgcyklaren är cykelfilmernas mästare och en hängiven cykelpendlare. Tänker, tycker och skriver mycket klokt om cykling och hur vi borde samarbeta i trafiken. Gillar skarpt!


Magnus / Velonavia - Skön cykelvän med humor, beskriver sig själv som "Columnist and blogger, debater and provocateur. Fat middleaged guy who tweets from a Velonavian perspective. Unracer!" på Twitter. Finns i Norrköping och är (tror jag) pappa till bilden till höger, helt underbar, klicka här och läs mer! 

CyklistbloggenChristian och Jeroen från bloggar om trafik, säkerhet, prylar och politik. Blandar sköna pendlingsfilmer med viktiga debattinlägg. Stockholmsperspektiv men väldigt bra ändå :)

019-Cykel - Bloggar om cykelpendlarlivet i Örebro. Också flitig på twitter under  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Resebyrå för tågresor internationellt?! Tågsemester behöver inte vara bökigt trots att centralens resebyrå i Kalmar har fullt upp

Tågsemester behöver inte vara bökigt trots att centralens resebyrå i Kalmar har fullt upp. Det verkar ju onekligen som att Kalmar är bäst me...